logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Sz-N-Trade Kft. - Kiskunhalas
Cím: 6400 Kiskunhalas, Juhar u. 17.Email: info@szntrade.hu
Telefon: 06-30/995-5439Telefon 2: 06-30/995-5439
Gps: 46.4276010 , 19.4670400

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az SZ-N Trade kft 1999-ben alakult, korszerû mûanyag termékek gyártására és kereskedelmére. Termékeink megtalálhatóak az élet majdnem minden területén. Fõ felhasználóink közé tartozik a kozmetikai ipar, gyógyszeripar, háztartási-vegyipar, élelmiszeripar. Üzemünk automata gépekkel van felszerelve, amelyek bármilyen, az ügyfeleink által támasztott követelményeknek eleget tesznek. Garanciazárral ellátott vagy menetes dobozokat, flakonokat, mûanyag kannákat készítünk. A kft szakemberei folyamatos gyártás és gyártásfejlesztést végeznek és nyitottak minden új és hatékony módszer alkalmazására.

Katalógusunkban termékcsaládjainkat mutatjuk be melyek megrendelõink igényei szerint a legkorszerûbb anyagokból tetszõlegesen kiválasztott színekben és megfelelõ mennyiségû megrendelés esetén újabb formákban, és méretekben készülhetnek.

Az eddig ismertetetteken kívül vállalkozunk az SZN Trade kft által gyártott termékekhez kapcsolódó különbözõ záró elemek beszerzésére. Válasszon termékeink közül vagy rendeljen az ön által használt termékekbõl.

Megrendelõink igénye szerint, a gyártáshoz szükséges gyártószerszámok tervezését és elkészítését vállaljuk. Termékeinket a megrendelõ igénye szerinti csomagolásban (karton doboz, mûanyag zsák, … stb.) szállítjuk


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0