logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Kobela Autósiskola
Cím: 6000 Kecskemét, Hornyik János krt.1.Email: info@kobela.hu
Telefon: 06-20/942-9986Telefon 2: 06-20/942-9986
Internet: www.kobela.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Életünk legfontosabb döntései közé tartozik, hogy melyik autósiskolánál szerezzük meg a jogosítványt. Hiszen az ott szerzett tudással, gyakorlattal kerülünk a forgalomba, ahol nemcsak saját életünk, autónk biztonsága van a kezünkben hanem utasainké és autóstársainké is. Évek alatt hatalmas rutinra tettünk szert több ezer kilométer levezetése után, de a megszerzett alaptudás mindvégig kihat közlekedésünkre.

Bemutatkozás

Kecskeméten a Kobela autós-motoros iskolában már több ezer tanuló tette le sikeresen a vizsgákat. Bátran állíthatjuk, hogy aki nálunk tanul színvonalas oktatásban részesül reális áron. Iskolánk elérte a Minőségi Autósiskola címet.

Az iskolánk ma már akkreditált felnőttképzés keretében oktat. A tanfolyamokat háromhetente folyamatosan indítjuk. Lehetőség van részletfizetésre is, sőt a tankönyveket sem kell megvásárolni a tanulónak. A KRESZ-vizsgát követően pedig korszerű gépparkunkból mindenki igénye szerint választhat. A kategóriáink amelyek közül választhat a következőek: M-A1-Ak-A-B-BE-C-CE-D.

Keresőszavak

autósiskola, tanfolyamok,autósiskola kecskemét, kecskemét, vezetés kecskemét, jogosítvány kecskemét, jogosítvány, autós iskola, autós iskola kecskemét, motoros iskola, motoros iskola kecskemét, autós motoros iskola kecskemét, oktatás kecskemét, oktatás,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0