logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Chicken Food Kft.-Kecskemét
Cím: 6000 Kecskemét, Ballószög tanya 387.Email: chicken@microsystem.hu
Telefon: 06-30/915-4723 06/76 701-371 Rendelés felvételTelefon 2: 06-30/915-4723 06/76 701-371 Rendelés felvétel
Fax: 06/76 471-033Fax 2: 06/76 471-033
Internet: http://www.chickenfood.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

baromfi feldolgozó, vágóüzem, darabolóüzem, egész csirke, csirke mellfilé, darabolt kakas, tyúk mellfilé, egész tyúk, egész kakas, félbe vágott csirke

Bemutatkozás

Az üzemünk 10 éve termel, melyet édesanyánk kezdte működtetni, majd a család többi tagja is támogatta ötletét. Jelenleg már az UNIOS szabványoknak megfelelően működünk, mely során van vágóüzemünk és daraboló üzemünk, a fenti képeken látható természetben. Az üzem környezetét, szintén Erzsi mama a cég egyik tulajdonosa ápolja, hogy az oda látogatók ne csak a termékeink kedvező árai miatt jöjjenek vissza. Ebben az évben megépítettük ugyan azon a telephelyen egy teljesen új baromfifeldolgozó üzemet, ahol jelenleg is folyik a termelés. Nem vagyunk múlti cég, csak egy családi összefogással létrejött társas vállalkozás, lépésről, lépésre haladva, napi több ezer baromfivágással.

Fő profilunk a csirke, tyúk és kakas vágása, majd azok friss, előhűtött áruként történő értékesítése egyben, illetve darabolva. Igény alapján vákuumcsomagolást is végzünk, vagy csomagolt fagyasztott termékként értékesítjük.

Az új üzemünkben vágási engedélyünk van kacsára és bébi pulykákra is, így ezekkel a termékekkel is szélesítjük kínálatainkat a következő hetekben.

Termékeink:
Jelenleg a legtöbb szállítónk, illetve az üzletek a csirkéket egészben a belsőséggel, nyakkal fejjel, lábakkal kérik. A másik nagy igény, hogy darabolt csirkét kérik, melyben benne a belsőség is. Teljes szétdarabolás igény szerint, melynek így is igen kedvező az ára.

Keresőszavak

Chicken Food Kft, kecskemét, baromfi feldolgozó, fagyasztott termékek,

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink