logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Az Öreg Ladik Vendégház
Cím: 3465 Tiszabábolna, Mezőcsáti út 7.Telefon: 0630-935-0994
Telefon 2: 0630-935-0994Internet: oregladok.glap.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

szállás, szálláshely, vendégház

Bemutatkozás

A 2009 tavaszán felújított Öreg Ladik Vendégház tárt kapukkal várja a pihenni vágyókat Tiszabábolnán. A település Borsod-Abaúj-Zemplén Megye déli részén, Budapesttõl 150 km-re, a romantikus festõi Tisza-parton fekszik. A települést körülvevõ táj a Tisza-tó létesítése után is megmaradt eredeti állapotában. A környék jelentős része természetvédelmi terület.
A Tisza Holtág szabadvízi strandja felhőtlen kikapcsolódást nyújt a fürdőzőknek és a vízisportok kedvelőinek. A lehetőségek széles tárháza várja az ide látogatókat: Sétahajózás, csónakázás, horgászás, kerékpározás, túrázás - Egyenként is feledhetetlen vakációt garantálnak, hát még így együtt!
Tiszabábolnáról a Fehérló-tanya felé haladva, kis kerülőt téve tipikus szikes pusztai mozaikos gyep található. A természetbarátok nagy örömére védett madárfajok - mint a vörös és kékvércse, a szalakóta - példányai figyelhetők meg.
A településen több éves hagyományra tekint vissza a Pákász napok, amely a Tisza-tavi Fesztivál keretén belül kerül megrendezésre, tartalmas kulturális és sport rendezvényeivel. Reméljük, hogy ellátogatnak a községbe, s jól fogják érezni magukat! Bízunk benne, hogy visszatérő vendégként üdvözölhetjük Önöket!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0